lørdag 9. mai 2009

Moskva!

Tiiidlig paaan (hehe) i dag, me var oppe halv 4 for aa komma oss tidsnok til Flesland og fly til Copenhagen. Der kunne me bivaane eldre fruer med rekesmoerbroed og kvitvin til frukost i sju-halv-aatte-tida! Haha! Danskane e kule! Videre fly til Moskva og pruting med taxisjaafoerar. Behagelig, men dyrt med taxi inn til sentrum. Etter x antal rundar rundt riktig kvartal, fleire stopp for aa spoerra etter vegen fann taxisjaafoeren endeleg hostelet. GPS??? Njet..

Veldig hyggelig betjening, fekk dobbeltrom i staden for dorm 1. natta fordi bestillingen vaar ikkje laag i systemet. Men maa sikkert byte rom to-tre gongar..=P No har me jogga i naeromraadet og i ein park opp til eit svaert teater og tilbake. Har funne naerbutikk, pizzahut og metroen og foele oss klar for videre opphald i byen. No skal me dusja og pena oss og ut og eta (forhaapentlegvis ikkje paa pizzahut=P)!

Hepp hepp!

3 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg lyst på pizza fra Pizzahut...dere må ikke blogge om mat!!! God tur videre! Hilsen en sulten nabo i Tråakrokane!

  SvarSlett
 2. Hei ! Vart det total stopp i Moskva ???
  Har er total idyll med katt og kaniner i fri flyt på plenen + massevis med sol og løvetann. De finn han far på www.nrk/vestlandsrevyen eller norge rundt. Han er like blid som sola.

  SvarSlett
 3. Hei! Er togreisa lang? Kva et de på turen? Nok lesestoff til Kina? Alt bra på Reigstad. Pappa er i gang med slåtten. Klem fra (litt bekymra )mamma

  SvarSlett